Her Güne Bir Ayet

Üyelik Girişi
Ekmek İsraf Etme
Aile Eğitim Programı

Kur’an Kursları temel ve ek öğretim programları

Kur’an Kursları temel ve ek öğretim programları Pilot il toplantısı ilçemizde gerçekleştirildi.

Kur'an kursu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve vatandaşlarımızın yaygın din eğitimi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığınca son birkaç yılda bir dizi çalışma başlatılmıştır. Çağdaş eğitim bilimi ve din eğitimi bilimi verileri doğrultusunda, yaygın eğitim anlayışıyla, uzun süreli Kur'an kurslarına gitmeye zamanı olmayan vatandaşların Kur’an hizmetlerinden istifade edebilmeleri için pilot olarak başlatılan değişik vakitlerde eğitim projesinin toplantılarından ilki müftülüğümüz hizmet içi eğitim salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kur’an kurslarından sorumlu il müftü yardımcısı Kadriye AVCI ERDEM, pilot ilçe seçilen Bağcılar ilçe Müftüsü Mustafa DERİN, Başakşehir ilçe Müftüsü Ahmet BİLGİ ve Maltepe ilçe Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK ile ilçe vaiz ve vaizelerle   Bu uygulamada görev alacak olan Kur’an kursu öğreticileri katıldılar.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   2964 kez okundu

Her Güne Bir Hadis

Aile Ve İrşat